колата си е за мен и аз съм си за нея, просто понякога търся сметка от нея за всяка стотинка, искам резултати и безупречност а никой не е съвършен, боли ме като знам, че за да я направя да изглежда и звучи като въпросното Рено, ще ми трябват 2 пъти повече пари, но..... си заслужава, боли ме и, че съм от случаите в които вземам кола от собственик-олигофрен (италянец) и я връщам към живот, а някой ден някой ще я вземе от мен на готово, може би без да заслужава, в смисъл, че ще я разсипе за нула или известно време, с въпросното Рено е нещо подобно, има голяма вероятност да е в много добро състояние, за момент ми се искаше аз да съм късметлията дето ще го кара доста доста време (не съм разсипник и мурдар), без сериозни главоболия и 1 000 000 питания и четене във форуми, ходене на майстори, по магазини за части, фалшиви, оригинални, скъпи, евтини, рециклирания и т.н. и т.н. , сега ша кажете ми купи си нова кола, е още не съм заслужил, просто ми се иска да съм от късметлиите дето почти само карат и сменя само консумативи и нещо дребно....ама.......
п.п.
Преди време, един човек за когото работех казваше-трябва да имаш сърце и да губиш и да печелиш, с едната ръка вземаш, с другата даваш.
п.п.
Преди време, един човек за когото работех казваше-трябва да имаш сърце и да губиш и да печелиш, с едната ръка вземаш, с другата даваш.
Comment